02.10.2024

ХVІІ Всеукраїнський турнір математичних боїв імені академіка Ляшка

card-img

1. Умови проведення XVІІ Всеукраїнського турніру

2. Програма турніру по днях

3. Умови проведення XVІІ Всеукраїнського турніру математичних боїв 

1. Умови проведення XVІІ Всеукраїнського турніру

Думаю, що в часи війни дуже важливим є проведення наших заходів для учнів, що лишилися в Україні або повернулися на Батьківщину. Ми вже пристосувалися до їх проведення з дотриманням усіх можливих безпекових норм. Цьогорічний XVІІ Всеукраїнський турнір математичних боїв імені академіка Ляшка буде проведений як завжди на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 20 по 25 жовтня 2024 року. Ми будемо дуже раді гостям з усіх регіонів України, а також учням, що наразі перебувають в Києві. Будемо сподіватися, що в турнірі візьмуть участь принаймні по 4 команди у кожній з трьох ліг, але ми готові прийняти і більшу кількість. Нагадаю, що на разі УФМЛ – місце проведення турніру, проживання та харчування учасників та журі – працює в звичному режимі. В укриття спокійно вміщуються усі учні та працівники школи, тому підготовка до боїв та самі бої триватимуть і в разі повітряної тривоги. Нижче написаний порядок денний нашого турніру. Зазначу, що в останній день турніру відбудеться усна особиста олімпіада. Ця олімпіада буде присвячена пам’яті видатних вчителів УФМЛ – Леоніду Савченку та Віктору Вишенському. Тому в цій олімпіаді запрошуються до участі не лише учасники XVІІ Всеукраїнський турнір математичних боїв, а й інші бажаючі. За будь-яких умов усі такі додаткові учасники також мають своєчасно зареєструватися. 

Ми відкриваємо реєстрацію на XVІІ Всеукраїнський турнір математичних боїв імені академіка Ляшка. Нагадуємо, що реєструвати учасників мають дорослі відповідальні особи, до нас можуть приїжджати як цілі команди від регіону у певній лізі, так і окремі учасники, з яких будуть або сформовані збірні команди. Реєстрація триватиме до 14:00 13 жовтня 2024 року.

2. Програма турніру по днях

УФМЛ – Український фізико-математичний ліцей КНУ ім. Шевченка

ФК – факультет комп’ютерних наук та кібернетики КНУ ім. Шевченка

3. Умови проведення XVІІ Всеукраїнського турніру

Організатором і координатором турніру є Київський національний університет імені Тараса Шевченка, за підтримки освітніх установ міста Києва. Змагання планується проводити у трьох вікових групах: молодша ліга (учні не старше 8 класу), середня ліга (учні 9 класу) та старша ліга (учні 10–11 класів). У програмі турніру заплановані математичний занзібаркомандна олімпіада, 3 тури математичних боїв та відкрита усна особиста олімпіада

Турнір проводиться на засадах самофінансування. Кожен учасник та керівник команди, що проживають у гуртожитку, сплачують оргвнесок у розмірі 2000 грн. Для киян оргвнесок дорівнює 1000 грн. Ця сума буде містити витрати на проживання, харчування учасників турніру та керівників команд, на організацію і проведення турніру. Зменшити вартість участі вдається тому, що допомогу турніру мають оказати Фонд «РАЗОМ» української діаспори в НЙ, а також Фонд «Україна» президента України Леоніда Кучми. 

Ви можете переказати кошти безготівково на рахунки Благодійного Фонду «Афіна» або готівкою в перший день турніру бухгалтеру БФ «Афіна». Для нас зручнішою є друга форма оплати участі. 

Реквізити БФ "Афіна":

Найменування організації: БО АФIНА БФ БО

Код отримувача:                 36138219

Назва банку:                        АТ КБ"ПРИВАТБАНК"

Рахунок в форматі IBAN:    UA063052990000026008025001089

У меті платежу ОБОВ'ЯЗКОВО треба вказати:

"БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА МАТЕМАТИЧНИМ ОЛІМПІАДАМ. 

від певного то учасника турніру або від команди" 

Усіх керівників команд чи представників навчальних закладів прошу повідомити чи треба вашому керівництву офіційне запрошення на Турнір від Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В разі потреби вкажіть точно на чиє ім'я робити таке запрошення та вкажіть певні нюанси, якщо вони існують. 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

9
Додати коментар
Максим 03.10.2024, 06:29
А чи потрібно платити оргвнесок і за проживання учаснику, що навчається в УФМЛ?
Відповіді:
Богдан 03.10.2024, 06:29
Це залежить від умов участі команд від УФМЛ
Максим 04.10.2024, 04:06
Можна, будь ласка, детальніше
Богдан 04.10.2024, 04:06
Аналогічно, можна, будь ласка, детальніше, що вас цікавить
Максим 05.10.2024, 08:40
Якщо брати участь у збірній
Богдан 05.10.2024, 08:40
Так, обов'язково треба платити. Суть в тому, що усі надто добре вміють ловити усіх на слові. Вато написати щось на кшталт "можливо...", як це буде сприйнято, що можна не платити
Наталія 03.10.2024, 06:07
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чому матбої проходять не під час осінніх канікул? За рекомендацією КМДА осінні канікули мають проходити з 28 жовтня по 2 листопада. Більшість київських шкіл будуть жити саме за таким графіком.
Відповіді:
Богдан 03.10.2024, 06:07
На жаль, але мі підлаштовуємося під канікули УФМЛ, чиїм гуртожитком, їдальнею, аудиторіями ми будемо користуватися
Аліна 03.10.2024, 06:06
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи остаточно затверджені дати або чи не має помилки? Адже осінні канікули в м.Києві цього року з 28.10 по 02.11 і для участі доведеться пропускати школу. Чи можливо на осінні канікули плануються ще якісь заходи?