15.09.2022

Подяка компанії «Люксофт-Україна»

card-img

Наш олімпіадний рух розвивається не дивлячись на усі зовнішні перешкоди, і це природньо, бо це – наше майбутнє. Тому усі причетні дуже позитивно ставляться до нашої діяльності і при можливості допомагають. Це стосується і як окремих особистостей так і різних установ. Настав час почати пригадувати історію нашої співпраці.

Однією з перших компаній, що відгукнулася на наші потреби, була компанія ТОВ «Люксофт-Україна». Мені навіть важко пригадати в якому році це почалося, бо дуже багато води витекло за цей час. Точно я пам’ятаю, що то було за керівництва Дмитра Кушніра. Можливо то був 2008 рік…, можливо роком-двома раніше чи пізніше, але головне, що колись був початок і наша співпраця і досі триває при усіх нових керівниках компанії. Спадковість допомоги математичному олімпіадному руху триває і це діже тішить, сподіваюся, що так буде і надалі.

Ми дуже вдячні за таку постійну допомогу усім співробітникам компанії, її керівництву, а також усім тим людям, хто безпосередньо організовує нашу співпрацю! Думаю, що і вам усім приємно бачити успіхи наших талановитих юних математиків та розуміти свою причетність до цих звершень.

0
Додати коментар