15.09.2022

Плани Київських заходів

  • 1. Преамбула
  • 2. Попередній термін проведення заходів в І семестрі
  • 3. Математичний занзібар для учнів 7–11 класів
  • 4. Журі Київських заходів

1. Преамбула

Як усі останні роки перший семестр насичений різноманітними заходами, які проводяться під егідою Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Не зміниться традиція і цього року, сьогодні ми отримали добро на їх проведення з дотриманням існуючих безпекових норм.

2. Попередній термін проведення заходів в І семестрі

11 вересня 2022 року – Математичний занзібар для учнів 7–11 класів

25 вересня 2022 року – Усна командна олімпіада ХІХ Київського турніру математичних боїв імені Лесі Рубльової

30 вересня – 4 жовтня 2022 року – Відбір команди України на Міжнародні математичні олімпіади

2 жовтня 2022 року – Математичний занзібар для учнів 4–6 класів

9 жовтня 2022 року – Перший бій ХІХ Київського турніру математичних боїв імені Лесі Рубльової

23 жовтня – 28 жовтня 2022 року – ХVІ Всеукраїнський турнір математичних боїв імені академіка Ляшка

6 листопада 2022 року –ХІ міська олімпіада для учнів 4–6 класів

11 грудня 2022 року –ХІ олімпіада Київського національного університету імені Тараса Шевченка для учнів 4–6 класів

3. Математичний занзібар для учнів 7–11 класів

Ми проголошуємо реєстрацію на Математичний занзібар. Усі умови зберігаються як і усі попередні роки. Після оцінки кількості команд, що планують брати в ньому участь, ви зрозумієте скільки треба доплатити за велику кількість команд від одного навчального закладу, а також в скільки змін (одну чи дві) захід буде проведений.

Протягом проведення занзібару буде проведена нарада з вчителями. Обов’язковим є прибуття тих вчителів, що планують надалі брати участь в Київському турнірі, зокрема, в усній командній олімпіаді 25 вересня. На цій нараді нам треба детально все обговорити та порадитися, як найкраще все провести в існуючих реаліях. Можливо не лише найближчі заходи, а й подальші, зокрема Всеукраїнські олімпіади ІІ та ІІІ етапів.

Реєстрацію має робити відповідальна за команду особа, яка при оголошенні повітряної тривоги поведе свою команду в укриття. Тому усім відповідальним особам ми зателефонуємо попередньо і, якщо людина не в курсі, що її записали за якоюсь командою, то ця команда до заходу допущеною не буде.

4. Журі Київських заходів

Цей пункт є найважливішим у сьогоднішньому повідомленні. Ми розуміємо, яка кількість сильних математиків виїхало за кордон і обрали шлях вступу не в українські університети. Зрозуміло, що вони зможуть нам допомагати лише он-лайн, або під час коротких канікул, які геть не завжди співпадатимуть з нашими потребами в допомозі.

Тому прохання усіх бажаючих, які можуть допомогти в якості журі відгукнутися та заповнити реєстраційну форму, щоб ми могли з вами зв’язуватися. Велике прохання до вчителів, нагадайте вашим випускникам останніх двох років, що нам треба їхня допомога і нас варто підтримати.

Якщо членів журі буде геть мало, то усі заходи будуть з суттєво обмеженою кількістю учасників, на яких ми назбираємо журі.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

0
Додати коментар