18.03.2023

Наказ про проведення IV етапу Всеукраїнської олімпіади

card-img

Насправді – це повідомлення не про наказ, а саме про його відсутність. Усі в курсі, що нас очікує, як на мене, дуже позитивна та приємна новина – призначення нового Міністра освіти та науки. На посаду претендує Оксен Лісовий – чудова професійна порядна людина, справжній патріот, захисник України! Тримаємо кулачки, щоб ця подія відбулася, наскільки я розумію, то за нього ще має проголосувати Верховна рада.

Але виходячи з відсутності Міністра на зараз, то й наказ про проведення IV етапів олімпіад має підписати саме міністр. Не думаю, що хтось з теперішнього керівництва МОН наважиться його підписати, що означає, що ця людина захоче на себе взяти відповідальність за цей наказ. Усі додатки – про журі, оргкомітети, експертів тощо, звичайно надалі підписує хтось із призначених міністром заступників, але сам наказ… Тому приємне очікування призначення нового міністра сусідствує з подальшим відтермінуванням самого наказу про олімпіади. Отож, готуємося відповідно з домовленостями, наказ, очевидно, буде, але коли саме на разі передбачити дуже важко. Але термін проведення олімпіад, очевидно, збережеться відповідно запланованого.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

1
Додати коментар
Math enjoyer 25.03.2023, 11:14
Чув, що відповідний наказ уже підписано, і саме з тими датами та місцем, які й планувалися. Можете, будь ласка, підтвердити чи спростувати цю інформацію?